thats the problem - VUID - ip='3.230.143.213' AND user_agent='CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)' AND DATE_ADD(date, INTERVAL 400 MINUTE) > NOW() Zásady ochrany osobních údajů | Mateřská škola Vrčeň

Zásady ochrany osobních údajů

1. Kdo zpracovává mé osobní údaje?

Správcem osobních údajů (dále jen “Správce”) je provozovatel tohoto webu. Jako správce může zpracovávat vaše osobní údaje dle níže uvedených podmínek.

2. Jaké osobní údaje o mně zpracováváte?

Zpracováváme pouze nezbytně nutné osobní údaje, které nám poskytujete v souvislosti s využíváním našich služeb.

Jedná se o údaje, které nám sdělíte (aktivně) v kontaktním formuláři, při poptávce či objednávce na našem webu nebo za účelem uzavření smlouvy:

  • identifikační údaje - jméno, příjmení,
  • kontaktní údaje - e-mail, telefonní číslo

a dále technické údaje, které od vás získáme tím, že používáte naše webové stránky (pasivně):

  • IP adresa,
  • soubory cookies (v případě online služeb),
  • případně jiné online identifikátory.

3. Proč mé osobní údaje zpracováváte?

Hlavním důvodem, proč zpracováváme vaše osobní údaje je, abychom vám mohli poskytovat služby, o které jste projevili zájem a abychom pro vás mohli neustále zlepšovat naše služby a zvyšovat jejich bezpečnost.

Vaše údaje zpracováváme za účely:

  • zodpovězení vašeho dotazu zaslaného prostřednictvím kontaktního formuláře, live chatu, zprávy nebo telefonu (oprávněný zájem či jednání k uzavření smlouvy),
  • vyřízení poptávky, poskytnutí služby nebo produktu a jeho doručení (uzavření smlouvy, plnění právní povinnosti),
  • ochrany práv a právem chráněných zájmů správce (dokazování, pohledávky - oprávněný zájem),
  • zajištění bezpečnosti provozu webových stránek (IP adresy).

4. Co vás k tomu opravňuje?

Vaše osobní údaje zpracováváme pouze na základě zákonných důvodů, které nás k tomu opravňují:

  • Plnění smlouvy - vyřízení objednávky služeb, zboží nebo poptávky po našich službách
  • Plnění právní povinnosti - plnění daňových povinností, archivace faktur a účetnictví
  • Oprávněný zájem - rozesílání obchodních sdělení stávajícím zákazníkům, připomínání se reklamou návštěvníkům webu, zajištění bezpečnosti provozu webu, ochrana práv a právem chráněných zájmů správce.

5. Jaká jsou má práva v souvislosti s ochranou osobních údajů?

Vaše osobní údaje jsou citlivé informace a máte právo vědět, jak s nimi nakládáme, konkrétně pak máte právo na přístup, opravu i výmaz vašich osobních údajů. Kompletní výčet vašich práv najdete zde, zejména se jedná o tato práva:

  • právo na přístup - napište nám a my vám pošleme, jaká data o vás máme,
  • právo na opravu - napište nám, jaké údaje máme špatně a my zajistíme jejich změnu,
  • právo na výmaz - pokud si nepřejete, aby vaše osobní data byla dále zpracovávána, ozvěte se nám a my se o to postaráme,
  • právo na námitku - pokud zpracováváme vaše údaje na základě oprávněného zájmu, máte možnost vznést námitku proti takovému zpracování (vyjmout ze zpracování),
  • právo odvolat souhlas - pokud chcete odvolat váš souhlas se zpracováním osobních údajů, dejte nám to prosím vědět.

Pokud máte dojem, že s vašimi osobními údaji nakládáme neoprávněně mát právo podat stížnost - naším dozorovým úřadem je Úřad pro ochranu osobních údajů. Můžete se na něj kdykoliv obrátit se svým problémem (nicméně věříme tomu, že to nebude potřeba a že všechny vaše případné stížnosti vyřešíme k vaší spokojenosti spolu).

Pro více informací nebo pro přístup k vašim osobním údajům nás kontaktujte.

OnLoad / modal-top

⚡ Admio Debugger
Array
(
    [Author] => Webmaster 
    [Category] => 8
    [Category2] => 0
    [DatePublished] => 2007-07-03 12:07:00
    [Description] => Zásady ochrany osobních údajů
    [Module] => ViewCategory:Detail
    [PreviewImage] => 
    [Title] => Zásady ochrany osobních údajů
    [URI] => /ochrana-osobnich-udaju.html
    [co] => sluzby
    [eval] => 
    [id] => 7
    [level] => 2
    [parent] => 1
    [topcat] => 8
    [edit] => /upravit/kategorie/8-sluzby/
)
Array
(
    [Author] => Webmaster
    [Branch] => Array
        (
            [id] => 1
            [code] => 
            [type] => EducationalOrganization
            [name] => Mateřská škola Vrčeň
            [description] => 

Mateřská škola Vrčeň

[logo] => [image] => [address] => Vrčeň 137 [address2] => [zip] => 335 41 [city] => Vrčeň [region] => [country] => cz [owner] => [firma] => Mateřská škola Vrčeň, okres Plzeň – jih, příspěvková organizace [ico] => 60611898 [dic] => [official_entry] => [registry_directory] => [invoice_entry] => [ds] => [phone] => 378 609 695 [phone2] => 378 609 619 [email] => ms@vrcen.cz [url] => [latitude] => 49.5066642 [longitude] => 13.6167838 [geocoords] => [coords] => [url_fb] => https://www.facebook.com/obec.vrcen/ [url_ig] => [url_yt] => [url_ln] => [url_firmy] => [url_google] => [url_gmap] => https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d2590.8268286556627!2d13.61678377686475!3d49.5066641548671!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x470b205e7dd80c71%3A0x447cdcbc235253b5!2zVnLEjWXFiCAxMzcsIDMzNSA0MSBWcsSNZcWI!5e0!3m2!1scs!2scz!4v1690187698266!5m2!1scs!2scz [url_calendar] => [category] => [account] => [dispecer] => [openingHours] => Po - Pá: 6:00 – 16:30 hod. [priceRange] => [currenciesAccepted] => [paymentAccepted] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [updated] => 2023-07-24 10:48:30 [markup] => 1 [is_default] => 1 [active] => 1 [smazano] => ) [Contact] => Array ( [Phone] => 776 163 438 [Email] => ms@vrcen.cz ) [Description] => Mateřská škola Vrčeň [Domain] => https://nms.vrcen.cz/ [DomainName] => Mateřská škola Vrčeň [Favicon] => Array ( [ThemeColor] => #ffffff [SafariColor] => #2b2e7b [MSColor] => #2b2e7b ) [Header] => Array ( [CTA] => Array ( [Name] => Poptávka [Link] => ) ) [Layout] => Array ( [Header] => header-fullscreen [Navbar] => navbar ) [Logo] => logo.svg [LogoWhite] => logo-white.svg [Map] => Array ( [GeoLink] => geo:49.5066642,13.6167838 ) [Name] => Mateřská škola Vrčeň [NameAlter] => [OpeningHours] => Array ( [Short] => Po - Pá 10:00-18:00 ) [ProjectId] => 10 [lang] => cz )
Array
(
    [Microtime] => Array
        (
            [Start] => 1713280172.5328
            [End] => Array
                (
                    [functions_general] => 1713280172.5427
                    [functions_special] => 1713280172.555
                    [headers_start] => 1713280172.5589
                    [headers_authorization_start] => 1713280172.5604
                    [headers_loadProject] => 1713280172.5605
                    [headers_traffic_control] => 1713280172.5626
                    [headers_vuid] => 1713280172.5627
                    [headers_categories] => 1713280172.5642
                    [headers_meta] => 1713280172.5657
                    [headers_end] => 1713280172.5701
                    [footer] => 1713280172.5814
                )

            [Log] => Array
                (
                    [functions_general] => 0.0099
                    [functions_special] => 0.0222
                    [headers_start] => 0.0262
                    [headers_authorization_start] => 0.0276
                    [headers_loadProject] => 0.0277
                    [headers_traffic_control] => 0.0298
                    [headers_vuid] => 0.0299
                    [headers_categories] => 0.0315
                    [headers_meta] => 0.0329
                    [headers_end] => 0.0373
                    [footer] => 0.0486
                )

        )

    [Cookies] => Array
        (
            [Access] => Array
                (
                    [Exp] => 1800
                    [Desc] => Povolení a zrychlení přístupu k webu
                )

            [__Host-vuid] => Array
                (
                    [Exp] => 36806400
                    [Desc] => Zajištění bezpečnosti datového provozu
                )

            [__Secure-aauth] => Array
                (
                    [Exp] => 8640000
                    [Desc] => Přihlášení uživatele
                )

            [_Admio-CartId] => Array
                (
                    [Exp] => 604800
                    [Desc] => Zapamatování nákupního košíku
                )

            [_Admio-OrderId] => Array
                (
                    [Exp] => 1209600
                    [Desc] => Zapamatování nedokončené objednávky
                )

            [_cc] => Array
                (
                    [Exp] => 36806400
                    [Desc] => Zapamatování souhlasu a preferencí cookies
                )

            [^_xlose] => Array
                (
                    [Exp] => 36806400
                    [Desc] => Zapamatování zavření vyskakovacích upozornění
                )

            [PHPSESSID] => Array
                (
                    [Exp] => 14400
                    [Desc] => Zajištění požadavků uživatelské relace
                )

        )

    [cdn] => //cdn.admio.net
    [LayoutPath] => /addon/layout/
    [DBQueries] => Array
        (
            [0] => Array
                (
                    [time] => 0.0282 / 28.2
                    [query] => SELECT id,nazev,popis,link,altername,catimage FROM category WHERE uvodnik='nms.vrcen.cz'
                    [hash] => ff3aebb72e4acdb4ee634c4aab7944d3
                    [function] => require_once
                    [backtrace] => Array
                        (
                            [0] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/conf/headers.php
                                    [line] => 195
                                    [function] => query
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => SELECT id,nazev,popis,link,altername,catimage FROM category WHERE uvodnik='nms.vrcen.cz'
                                        )

                                )

                            [1] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/header.inc
                                    [line] => 2
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/conf/headers.php
                                        )

                                    [function] => require_once
                                )

                            [2] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/view.php
                                    [line] => 6
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/header.inc
                                        )

                                    [function] => require
                                )

                        )

                )

            [1] => Array
                (
                    [time] => 0.0289 / 28.9
                    [query] => SELECT * FROM popup WHERE id<>'0' AND  active='Y' 
                    [hash] => cf7c3b34444abfb39e8bb18f7e693de3
                    [function] => LoadPopup
                    [backtrace] => Array
                        (
                            [0] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/conf/functions_general.php
                                    [line] => 3106
                                    [function] => query
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => SELECT * FROM popup WHERE id<>'0' AND  active='Y' 
                                        )

                                )

                            [1] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/conf/functions_general.php
                                    [line] => 3595
                                    [function] => LoadPopup
                                    [args] => Array
                                        (
                                        )

                                )

                            [2] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/conf/functions_special.php
                                    [line] => 253
                                    [function] => getCC
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => 
                                        )

                                )

                            [3] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/conf/headers.php
                                    [line] => 242
                                    [function] => redirect
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => nms.vrcen.cz
                                        )

                                )

                            [4] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/header.inc
                                    [line] => 2
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/conf/headers.php
                                        )

                                    [function] => require_once
                                )

                            [5] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/view.php
                                    [line] => 6
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/header.inc
                                        )

                                    [function] => require
                                )

                        )

                )

            [2] => Array
                (
                    [time] => 0.0308 / 30.8
                    [query] => SELECT id,vuid,previd,consent 
                FROM visitors  
                WHERE ip='3.230.143.213' AND user_agent='CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)' 
                   AND DATE_ADD(date, INTERVAL 400 MINUTE) > NOW() 
                ORDER BY id DESC
                LIMIT 1;
                    [hash] => e2f8a5c1530c680e75175a57d53bc1d6
                    [function] => require_once
                    [backtrace] => Array
                        (
                            [0] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/conf/headers.php
                                    [line] => 509
                                    [function] => query
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => SELECT id,vuid,previd,consent 
                FROM visitors  
                WHERE ip='3.230.143.213' AND user_agent='CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)' 
                   AND DATE_ADD(date, INTERVAL 400 MINUTE) > NOW() 
                ORDER BY id DESC
                LIMIT 1;
                                        )

                                )

                            [1] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/header.inc
                                    [line] => 2
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/conf/headers.php
                                        )

                                    [function] => require_once
                                )

                            [2] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/view.php
                                    [line] => 6
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/header.inc
                                        )

                                    [function] => require
                                )

                        )

                )

            [3] => Array
                (
                    [time] => 0.0312 / 31.2
                    [query] => SELECT * FROM popup WHERE id<>'0' AND  active='Y' 
                    [hash] => cf7c3b34444abfb39e8bb18f7e693de3
                    [function] => LoadPopup
                    [backtrace] => Array
                        (
                            [0] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/conf/functions_general.php
                                    [line] => 3106
                                    [function] => query
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => SELECT * FROM popup WHERE id<>'0' AND  active='Y' 
                                        )

                                )

                            [1] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/conf/headers.php
                                    [line] => 620
                                    [function] => LoadPopup
                                    [args] => Array
                                        (
                                        )

                                )

                            [2] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/header.inc
                                    [line] => 2
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/conf/headers.php
                                        )

                                    [function] => require_once
                                )

                            [3] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/view.php
                                    [line] => 6
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/header.inc
                                        )

                                    [function] => require
                                )

                        )

                )

            [4] => Array
                (
                    [time] => 0.0314 / 31.4
                    [query] => SELECT * FROM popup WHERE id<>'0' AND  active='Y' 
                    [hash] => cf7c3b34444abfb39e8bb18f7e693de3
                    [function] => LoadPopup
                    [backtrace] => Array
                        (
                            [0] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/conf/functions_general.php
                                    [line] => 3106
                                    [function] => query
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => SELECT * FROM popup WHERE id<>'0' AND  active='Y' 
                                        )

                                )

                            [1] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/conf/functions_general.php
                                    [line] => 3595
                                    [function] => LoadPopup
                                    [args] => Array
                                        (
                                        )

                                )

                            [2] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/conf/headers.php
                                    [line] => 622
                                    [function] => getCC
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => 
                                        )

                                )

                            [3] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/header.inc
                                    [line] => 2
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/conf/headers.php
                                        )

                                    [function] => require_once
                                )

                            [4] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/view.php
                                    [line] => 6
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/header.inc
                                        )

                                    [function] => require
                                )

                        )

                )

            [5] => Array
                (
                    [time] => 0.0317 / 31.7
                    [query] => SELECT MAX(level) FROM category
                    [hash] => 07aea211d9210494f185b574512b60ec
                    [function] => LoadCategory
                    [backtrace] => Array
                        (
                            [0] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/conf/functions_general.php
                                    [line] => 2367
                                    [function] => query
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => SELECT MAX(level) FROM category
                                        )

                                )

                            [1] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/conf/headers.php
                                    [line] => 700
                                    [function] => LoadCategory
                                    [args] => Array
                                        (
                                        )

                                )

                            [2] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/header.inc
                                    [line] => 2
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/conf/headers.php
                                        )

                                    [function] => require_once
                                )

                            [3] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/view.php
                                    [line] => 6
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/header.inc
                                        )

                                    [function] => require
                                )

                        )

                )

            [6] => Array
                (
                    [time] => 0.0327 / 32.7
                    [query] => SELECT cat1.id AS id, cat1.parent AS parent, cat1.level AS level, cat1.pozice AS pozice, cat1.
              nazev AS 
              nazev, cat1.popis AS popis, cat1.altername AS altername, cat1.label AS label, cat1.
              catimage AS 
              catimage, cat1.caticon AS caticon, cat1.
              uvodnik AS 
              uvodnik, cat1.link AS link, cat1.eval AS eval, cat1.layout AS layout, cat1.
              lastchange AS 
              lastchange, cat1.post AS post, cat1.
              branch AS 
              branch, cat1.product AS product, cat1.dispecer AS dispecer, cat1.
              redirect AS 
              redirect, cat1.
              public AS 
              public, cat1. active AS  active, cat1. `index` AS  `index`, cat1. follow AS  follow, CONCAT_WS("<>",cat5.nazev,cat4.nazev ,cat3.nazev ,cat2.nazev ,cat1.nazev ) AS ordering FROM category AS cat1 LEFT JOIN category AS cat2 ON cat1.parent=cat2.id LEFT JOIN category AS cat3 ON cat2.parent=cat3.id LEFT JOIN category AS cat4 ON cat3.parent=cat4.id LEFT JOIN category AS cat5 ON cat4.parent=cat5.id  ORDER BY ordering,level
                    [hash] => 9717638437b6cc451703ca022122c32d
                    [function] => LoadCategory
                    [backtrace] => Array
                        (
                            [0] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/conf/functions_general.php
                                    [line] => 2423
                                    [function] => query
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => SELECT cat1.id AS id, cat1.parent AS parent, cat1.level AS level, cat1.pozice AS pozice, cat1.
              nazev AS 
              nazev, cat1.popis AS popis, cat1.altername AS altername, cat1.label AS label, cat1.
              catimage AS 
              catimage, cat1.caticon AS caticon, cat1.
              uvodnik AS 
              uvodnik, cat1.link AS link, cat1.eval AS eval, cat1.layout AS layout, cat1.
              lastchange AS 
              lastchange, cat1.post AS post, cat1.
              branch AS 
              branch, cat1.product AS product, cat1.dispecer AS dispecer, cat1.
              redirect AS 
              redirect, cat1.
              public AS 
              public, cat1. active AS  active, cat1. `index` AS  `index`, cat1. follow AS  follow, CONCAT_WS("<>",cat5.nazev,cat4.nazev ,cat3.nazev ,cat2.nazev ,cat1.nazev ) AS ordering FROM category AS cat1 LEFT JOIN category AS cat2 ON cat1.parent=cat2.id LEFT JOIN category AS cat3 ON cat2.parent=cat3.id LEFT JOIN category AS cat4 ON cat3.parent=cat4.id LEFT JOIN category AS cat5 ON cat4.parent=cat5.id  ORDER BY ordering,level
                                        )

                                )

                            [1] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/conf/headers.php
                                    [line] => 700
                                    [function] => LoadCategory
                                    [args] => Array
                                        (
                                        )

                                )

                            [2] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/header.inc
                                    [line] => 2
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/conf/headers.php
                                        )

                                    [function] => require_once
                                )

                            [3] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/view.php
                                    [line] => 6
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/header.inc
                                        )

                                    [function] => require
                                )

                        )

                )

            [7] => Array
                (
                    [time] => 0.0335 / 33.5
                    [query] => SELECT id,nazev,altername,uvodnik,popis,richtext,eval,layout,active,public,parent,level,label,`index`,follow,redirect,catimage
	                FROM category WHERE link='sluzby' AND (parent='10' OR parent=1) 
                    [hash] => c081d3ba7228e64053b1adf638f417f6
                    [function] => require_once
                    [backtrace] => Array
                        (
                            [0] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/conf/headers.php
                                    [line] => 1235
                                    [function] => query
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => SELECT id,nazev,altername,uvodnik,popis,richtext,eval,layout,active,public,parent,level,label,`index`,follow,redirect,catimage
	                FROM category WHERE link='sluzby' AND (parent='10' OR parent=1) 
                                        )

                                )

                            [1] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/header.inc
                                    [line] => 2
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/conf/headers.php
                                        )

                                    [function] => require_once
                                )

                            [2] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/view.php
                                    [line] => 6
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/header.inc
                                        )

                                    [function] => require
                                )

                        )

                )

            [8] => Array
                (
                    [time] => 0.0346 / 34.6
                    [query] => SELECT clanky.id,nadpis,strucne,verejny,smazano,clanky.active,autor,kategorie,zobrazeno,vlozeno,image,datefolder,cat2,CONCAT_WS(' ',jmeno,prijmeni) AS jmeno,nazev
			  	            FROM clanky,registrace,category
											WHERE (clanky_link='' OR clanky.id='7') AND  kategorie='8' AND autor=un AND kategorie=category.id
                    [hash] => e20d66dcd7d3258ba9961d7d31210e1a
                    [function] => require_once
                    [backtrace] => Array
                        (
                            [0] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/conf/headers.php
                                    [line] => 1932
                                    [function] => query
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => SELECT clanky.id,nadpis,strucne,verejny,smazano,clanky.active,autor,kategorie,zobrazeno,vlozeno,image,datefolder,cat2,CONCAT_WS(' ',jmeno,prijmeni) AS jmeno,nazev
			  	            FROM clanky,registrace,category
											WHERE (clanky_link='' OR clanky.id='7') AND  kategorie='8' AND autor=un AND kategorie=category.id
                                        )

                                )

                            [1] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/header.inc
                                    [line] => 2
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/conf/headers.php
                                        )

                                    [function] => require_once
                                )

                            [2] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/view.php
                                    [line] => 6
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/header.inc
                                        )

                                    [function] => require
                                )

                        )

                )

            [9] => Array
                (
                    [time] => 0.0355 / 35.5
                    [query] => SELECT * FROM branch WHERE id<>'0' AND  active='1'  ORDER BY id
                    [hash] => 5f7439e0fa6996733c515f5939eab3ca
                    [function] => LoadBranches
                    [backtrace] => Array
                        (
                            [0] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/conf/functions_general.php
                                    [line] => 2636
                                    [function] => query
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => SELECT * FROM branch WHERE id<>'0' AND  active='1'  ORDER BY id
                                        )

                                )

                            [1] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/conf/headers.php
                                    [line] => 2632
                                    [function] => LoadBranches
                                    [args] => Array
                                        (
                                        )

                                )

                            [2] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/header.inc
                                    [line] => 2
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/conf/headers.php
                                        )

                                    [function] => require_once
                                )

                            [3] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/view.php
                                    [line] => 6
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/header.inc
                                        )

                                    [function] => require
                                )

                        )

                )

            [10] => Array
                (
                    [time] => 0.038 / 38
                    [query] => SELECT link,nazev,id,uvodnik,label FROM category WHERE active='Y' AND parent='10' AND nazev LIKE '%[head]%' ORDER BY nazev
                    [hash] => 20788cd4b1c1a5bc26561616c1d33044
                    [function] => require
                    [backtrace] => Array
                        (
                            [0] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/addon/component/header-fullscreen.php
                                    [line] => 11
                                    [function] => query
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => SELECT link,nazev,id,uvodnik,label FROM category WHERE active='Y' AND parent='10' AND nazev LIKE '%[head]%' ORDER BY nazev
                                        )

                                )

                            [1] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/header.inc
                                    [line] => 275
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/addon/component/header-fullscreen.php
                                        )

                                    [function] => require
                                )

                            [2] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/view.php
                                    [line] => 6
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/header.inc
                                        )

                                    [function] => require
                                )

                        )

                )

            [11] => Array
                (
                    [time] => 0.0382 / 38.2
                    [query] => SELECT link,nazev,id,uvodnik,label FROM category WHERE active='Y' AND parent='11' AND nazev LIKE '%[head]%' ORDER BY nazev
                    [hash] => 20a568319a4adc34fe223be749dab3a7
                    [function] => require
                    [backtrace] => Array
                        (
                            [0] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/addon/component/header-fullscreen.php
                                    [line] => 25
                                    [function] => query
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => SELECT link,nazev,id,uvodnik,label FROM category WHERE active='Y' AND parent='11' AND nazev LIKE '%[head]%' ORDER BY nazev
                                        )

                                )

                            [1] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/header.inc
                                    [line] => 275
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/addon/component/header-fullscreen.php
                                        )

                                    [function] => require
                                )

                            [2] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/view.php
                                    [line] => 6
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/header.inc
                                        )

                                    [function] => require
                                )

                        )

                )

            [12] => Array
                (
                    [time] => 0.0388 / 38.8
                    [query] => SELECT link,nazev,id,uvodnik,label FROM category WHERE active='Y' AND parent='10' AND nazev LIKE '%[top]%' ORDER BY nazev
                    [hash] => cea3bdf1db62136f6b30dc4e79c46e2a
                    [function] => require_once
                    [backtrace] => Array
                        (
                            [0] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/addon/component/navbar-right.php
                                    [line] => 7
                                    [function] => query
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => SELECT link,nazev,id,uvodnik,label FROM category WHERE active='Y' AND parent='10' AND nazev LIKE '%[top]%' ORDER BY nazev
                                        )

                                )

                            [1] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/addon/component/header-fullscreen.php
                                    [line] => 64
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/addon/component/navbar-right.php
                                        )

                                    [function] => require_once
                                )

                            [2] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/header.inc
                                    [line] => 275
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/addon/component/header-fullscreen.php
                                        )

                                    [function] => require
                                )

                            [3] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/view.php
                                    [line] => 6
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/header.inc
                                        )

                                    [function] => require
                                )

                        )

                )

            [13] => Array
                (
                    [time] => 0.0391 / 39.1
                    [query] => SELECT link,nazev,id,uvodnik,label,caticon,popis,redirect
                   FROM category
                   WHERE active='Y' AND parent='2' AND parent!=14 AND nazev NOT LIKE '%[head]%'
                   ORDER BY nazev
                    [hash] => 840236e21e5cc28300416998d969a3dc
                    [function] => require_once
                    [backtrace] => Array
                        (
                            [0] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/addon/component/navbar-right.php
                                    [line] => 13
                                    [function] => query
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => SELECT link,nazev,id,uvodnik,label,caticon,popis,redirect
                   FROM category
                   WHERE active='Y' AND parent='2' AND parent!=14 AND nazev NOT LIKE '%[head]%'
                   ORDER BY nazev
                                        )

                                )

                            [1] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/addon/component/header-fullscreen.php
                                    [line] => 64
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/addon/component/navbar-right.php
                                        )

                                    [function] => require_once
                                )

                            [2] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/header.inc
                                    [line] => 275
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/addon/component/header-fullscreen.php
                                        )

                                    [function] => require
                                )

                            [3] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/view.php
                                    [line] => 6
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/header.inc
                                        )

                                    [function] => require
                                )

                        )

                )

            [14] => Array
                (
                    [time] => 0.0394 / 39.4
                    [query] => SELECT link,nazev,id,uvodnik,label,caticon,popis,redirect
                   FROM category
                   WHERE active='Y' AND parent='17' AND parent!=14 AND nazev NOT LIKE '%[head]%'
                   ORDER BY nazev
                    [hash] => b6ba421bfd523f600308beeb4224f623
                    [function] => require_once
                    [backtrace] => Array
                        (
                            [0] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/addon/component/navbar-right.php
                                    [line] => 13
                                    [function] => query
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => SELECT link,nazev,id,uvodnik,label,caticon,popis,redirect
                   FROM category
                   WHERE active='Y' AND parent='17' AND parent!=14 AND nazev NOT LIKE '%[head]%'
                   ORDER BY nazev
                                        )

                                )

                            [1] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/addon/component/header-fullscreen.php
                                    [line] => 64
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/addon/component/navbar-right.php
                                        )

                                    [function] => require_once
                                )

                            [2] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/header.inc
                                    [line] => 275
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/addon/component/header-fullscreen.php
                                        )

                                    [function] => require
                                )

                            [3] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/view.php
                                    [line] => 6
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/header.inc
                                        )

                                    [function] => require
                                )

                        )

                )

            [15] => Array
                (
                    [time] => 0.0397 / 39.7
                    [query] => SELECT link,nazev,id,uvodnik,label,caticon,popis,redirect
                   FROM category
                   WHERE active='Y' AND parent='12' AND parent!=14 AND nazev NOT LIKE '%[head]%'
                   ORDER BY nazev
                    [hash] => b627767825235fe08eaf87fa63ccde1d
                    [function] => require_once
                    [backtrace] => Array
                        (
                            [0] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/addon/component/navbar-right.php
                                    [line] => 13
                                    [function] => query
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => SELECT link,nazev,id,uvodnik,label,caticon,popis,redirect
                   FROM category
                   WHERE active='Y' AND parent='12' AND parent!=14 AND nazev NOT LIKE '%[head]%'
                   ORDER BY nazev
                                        )

                                )

                            [1] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/addon/component/header-fullscreen.php
                                    [line] => 64
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/addon/component/navbar-right.php
                                        )

                                    [function] => require_once
                                )

                            [2] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/header.inc
                                    [line] => 275
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/addon/component/header-fullscreen.php
                                        )

                                    [function] => require
                                )

                            [3] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/view.php
                                    [line] => 6
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/header.inc
                                        )

                                    [function] => require
                                )

                        )

                )

            [16] => Array
                (
                    [time] => 0.04 / 40
                    [query] => SELECT link,nazev,id,uvodnik,label,caticon,popis,redirect
                   FROM category
                   WHERE active='Y' AND parent='4' AND parent!=14 AND nazev NOT LIKE '%[head]%'
                   ORDER BY nazev
                    [hash] => 7c81272ac4249560bc76ddd8a585be0e
                    [function] => require_once
                    [backtrace] => Array
                        (
                            [0] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/addon/component/navbar-right.php
                                    [line] => 13
                                    [function] => query
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => SELECT link,nazev,id,uvodnik,label,caticon,popis,redirect
                   FROM category
                   WHERE active='Y' AND parent='4' AND parent!=14 AND nazev NOT LIKE '%[head]%'
                   ORDER BY nazev
                                        )

                                )

                            [1] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/addon/component/header-fullscreen.php
                                    [line] => 64
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/addon/component/navbar-right.php
                                        )

                                    [function] => require_once
                                )

                            [2] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/header.inc
                                    [line] => 275
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/addon/component/header-fullscreen.php
                                        )

                                    [function] => require
                                )

                            [3] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/view.php
                                    [line] => 6
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/header.inc
                                        )

                                    [function] => require
                                )

                        )

                )

            [17] => Array
                (
                    [time] => 0.0402 / 40.2
                    [query] => SELECT link,nazev,id,uvodnik,label,caticon,popis,redirect
                   FROM category
                   WHERE active='Y' AND parent='11' AND parent!=14 AND nazev NOT LIKE '%[head]%'
                   ORDER BY nazev
                    [hash] => ebb0d90cb546211d2a60344038c692c7
                    [function] => require_once
                    [backtrace] => Array
                        (
                            [0] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/addon/component/navbar-right.php
                                    [line] => 13
                                    [function] => query
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => SELECT link,nazev,id,uvodnik,label,caticon,popis,redirect
                   FROM category
                   WHERE active='Y' AND parent='11' AND parent!=14 AND nazev NOT LIKE '%[head]%'
                   ORDER BY nazev
                                        )

                                )

                            [1] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/addon/component/header-fullscreen.php
                                    [line] => 64
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/addon/component/navbar-right.php
                                        )

                                    [function] => require_once
                                )

                            [2] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/header.inc
                                    [line] => 275
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/addon/component/header-fullscreen.php
                                        )

                                    [function] => require
                                )

                            [3] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/view.php
                                    [line] => 6
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/header.inc
                                        )

                                    [function] => require
                                )

                        )

                )

            [18] => Array
                (
                    [time] => 0.0406 / 40.6
                    [query] => SELECT clanky.id,nadpis,clanky_link FROM clanky,category WHERE smazano='N' AND kategorie=category.id AND kategorie='10' AND nadpis LIKE '%[top]%' AND clanky_link NOT LIKE 'footer' ORDER BY vlozeno
                    [hash] => 79538abf210917537a80d25c0dfcbd61
                    [function] => require_once
                    [backtrace] => Array
                        (
                            [0] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/addon/component/navbar-right.php
                                    [line] => 42
                                    [function] => query
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => SELECT clanky.id,nadpis,clanky_link FROM clanky,category WHERE smazano='N' AND kategorie=category.id AND kategorie='10' AND nadpis LIKE '%[top]%' AND clanky_link NOT LIKE 'footer' ORDER BY vlozeno
                                        )

                                )

                            [1] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/addon/component/header-fullscreen.php
                                    [line] => 64
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/addon/component/navbar-right.php
                                        )

                                    [function] => require_once
                                )

                            [2] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/header.inc
                                    [line] => 275
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/addon/component/header-fullscreen.php
                                        )

                                    [function] => require
                                )

                            [3] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/view.php
                                    [line] => 6
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/header.inc
                                        )

                                    [function] => require
                                )

                        )

                )

            [19] => Array
                (
                    [time] => 0.0408 / 40.8
                    [query] => SELECT link,nazev FROM category WHERE active='Y' AND parent='10' AND nazev LIKE '%[dropdown]%' ORDER BY nazev
                    [hash] => ef9ee48fce596a319f2aa0c2781518ea
                    [function] => require_once
                    [backtrace] => Array
                        (
                            [0] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/addon/component/navbar-right.php
                                    [line] => 53
                                    [function] => query
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => SELECT link,nazev FROM category WHERE active='Y' AND parent='10' AND nazev LIKE '%[dropdown]%' ORDER BY nazev
                                        )

                                )

                            [1] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/addon/component/header-fullscreen.php
                                    [line] => 64
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/addon/component/navbar-right.php
                                        )

                                    [function] => require_once
                                )

                            [2] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/header.inc
                                    [line] => 275
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/addon/component/header-fullscreen.php
                                        )

                                    [function] => require
                                )

                            [3] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/view.php
                                    [line] => 6
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/header.inc
                                        )

                                    [function] => require
                                )

                        )

                )

            [20] => Array
                (
                    [time] => 0.041 / 41
                    [query] => SELECT link,nazev,id,uvodnik,label FROM category WHERE active='Y' AND parent='10' AND nazev LIKE '%[head]%' ORDER BY nazev
                    [hash] => 20788cd4b1c1a5bc26561616c1d33044
                    [function] => require_once
                    [backtrace] => Array
                        (
                            [0] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/addon/component/navbar-right.php
                                    [line] => 70
                                    [function] => query
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => SELECT link,nazev,id,uvodnik,label FROM category WHERE active='Y' AND parent='10' AND nazev LIKE '%[head]%' ORDER BY nazev
                                        )

                                )

                            [1] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/addon/component/header-fullscreen.php
                                    [line] => 64
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/addon/component/navbar-right.php
                                        )

                                    [function] => require_once
                                )

                            [2] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/header.inc
                                    [line] => 275
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/addon/component/header-fullscreen.php
                                        )

                                    [function] => require
                                )

                            [3] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/view.php
                                    [line] => 6
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/header.inc
                                        )

                                    [function] => require
                                )

                        )

                )

            [21] => Array
                (
                    [time] => 0.0411 / 41.1
                    [query] => SELECT link,nazev,id,uvodnik,label FROM category WHERE active='Y' AND parent='11' AND nazev LIKE '%[head]%' ORDER BY nazev
                    [hash] => 20a568319a4adc34fe223be749dab3a7
                    [function] => require_once
                    [backtrace] => Array
                        (
                            [0] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/addon/component/navbar-right.php
                                    [line] => 85
                                    [function] => query
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => SELECT link,nazev,id,uvodnik,label FROM category WHERE active='Y' AND parent='11' AND nazev LIKE '%[head]%' ORDER BY nazev
                                        )

                                )

                            [1] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/addon/component/header-fullscreen.php
                                    [line] => 64
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/addon/component/navbar-right.php
                                        )

                                    [function] => require_once
                                )

                            [2] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/header.inc
                                    [line] => 275
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/addon/component/header-fullscreen.php
                                        )

                                    [function] => require
                                )

                            [3] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/view.php
                                    [line] => 6
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/header.inc
                                        )

                                    [function] => require
                                )

                        )

                )

            [22] => Array
                (
                    [time] => 0.0473 / 47.3
                    [query] => SELECT clanky.nadpis, text, autor, vlozeno, zobrazeno, jmeno, mail, link, image,
                       diskuse, souhrn, clanky.active,avg,hodnocenitotal
                FROM clanky, registrace,category
                WHERE clanky.id='7' AND category.id=kategorie AND autor=un
                    [hash] => b0a8802c393208f36a0bc416d4d6206f
                    [function] => require
                    [backtrace] => Array
                        (
                            [0] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/app/module/article.php
                                    [line] => 46
                                    [function] => query
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => SELECT clanky.nadpis, text, autor, vlozeno, zobrazeno, jmeno, mail, link, image,
                       diskuse, souhrn, clanky.active,avg,hodnocenitotal
                FROM clanky, registrace,category
                WHERE clanky.id='7' AND category.id=kategorie AND autor=un
                                        )

                                )

                            [1] => Array
                                (
                                    [file] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/view.php
                                    [line] => 130
                                    [args] => Array
                                        (
                                            [0] => /disk_1/www/cz/vrcen/nms/app/module/article.php
                                        )

                                    [function] => require
                                )

                        )

                )

        )

)
Array
(
    [VUID] => 
    [__Secure-aauth] => 
    [csrf_token] => 03b9ccfcba7da032b86276b44f00e7d15ef8df574f13aa9934d19ba692d2ab90
    [loginError] => 
    [nonce_token] => dc05474c25a9a44210ad04d5fb816228108b4d910fe61a08
    [visitorID] => 
)
48.6 ms 23 dotazů 8 1 ViewCategory:Detail cz DevOn PHP 7.3.33